Kto v Žiline zaistí hĺbkové, strojové čistenie kobercov kotúčovým strojom?

Published 7 roky ago -


hl'bkové čistenie kobercov ŽilinaMusela som byť zvláštne dieťa. Z maminho rozprávania viem, že som sa najradšej hrávala s ústrižkami látok a kadejakými gombíkmi. Touto výbavou som donekonečna obliekala a zdobila jedinú bábiku, ktorú som kedy prijala. Mama si dodnes nevie vysvetliť, prečo som iné bábiky, ale i hračky, tvrdohlavo odmietala.

Všetko odštartovala…

Všetko odštartovala mamina sestra, šikovná a veselá žena, ktorá mi raz k narodkám darovala celkom obyčajnú handrovú bábiku. Ani veľká, ani malá, iba niekoľko dôvtipne a šikovne zošitých kúskov látky. Bola ale jemne vymodelovaná a mäkko vyplnená. Ešte zopár veselých gombíkov a krásna bába bola na svete.

A s touto neobyčajnou bábikou a jej nastrihanou garderóbou som si vystačila celé dni. Samozrejme, že jedného dňa som svoju bábiku už ticho odložila, ale nezabudla. Ostala vedľa mňa aj po ďalšie roky. Po skončení školy som konečne stála na vlastných nohách a zvažovala začať s podnikaním. Byť niekde a niekým zamestnaná ma vôbec nelákalo, takže som sa rozhodla začať s predajom detskej módy a originálnych hračiek. pravidelne čistenie kobercov Žilina

Móda pre drobcov…

čistenie kobercov kotúčovým strojomVymyslela som koncept svojho obchodíku, získala priestory, dohodla sa s bankou a išla do toho. Samozrejme, že istý čas mi trvalo, kým sa veci usadili na svoje miesta a aj som prišla na to, čo klienti preferujú. No podarilo sa. Móda pre drobcov fungovala celkom spoľahlivo, ale s hračkami sa bolo treba snažiť viac. Raz, keď som sa preberala zásobami dajakých málo predávaných ležiakov ma osvietilo, čo ak by sa v ponuke objavili aj celkom obyčajné, handrové bábiky. Akési príbuzné, tej mojej najmilovanejšej bábiky z detských rokov?

Cez víkend som sadla za šijací stroj, vybrala zo skríň všetky možné i nemožné ústrižky látok. Vysypala na jednu kopu nepoužívané gombíky a dala sa do práce. Chrbát a ruky som síce necítila, ale v pondelok ležali v mojom obchodku tri plné košíky pestrých a veselých handrových hračiek.

Nemám rada silné slová, ale bábiky lámali rekordy. Bolo kúsok pred Vianocami, takže i tento radostný čas prispel svojim dielom, no celkovo som mala dôvod na velikánsku radosť. O niečo menej mi jej však spôsoboval interiér môjho obchodíku. Od dňa otvorenia som nechala podlahe zámerne koberce. Nech si reku hravé deti nemusia s hračkami sadať na lino alebo do prachu, či vody. No, proste taká útlocitná ženská predstava. strojové čistenie kobercov Žilina

Pravidelné behanie s vysávačom…

Tento bohumilý čin mi ale spoľahlivo zariadil pravidelné behanie s vysávačom. Tepovanie a škrípanie zubami, lebo koberce takmer nikdy nevyzerali tak, ako by som si želala. Raz som o tom hovorila s kamoškou a farbisto jej popisovala moje upratovacie trápenie. Začala sa smiať na celé kolo. Keď ju tu prestalo baviť, spýtala sa trochu ironicky, prečo si na tie koberce nezavolám profesionálnu upratovacu firmu.

A vlastne prečo nie, pýtala som sa sama seba. Na webe bolo upratovacích firiem požehnane, ale kto sa v nich má vyznať? Preberala som ich ponuky, služby, plusy a mínusy a mala v hlave stále väčší zmätok. Asi to tak malo byť, lebo v tom okamihu mi zazvonil mobil. Bol to brat a volal kvôli vianočným sviatkom a darčekom pre mamu.

Čistenie kobercov Žilina…

Ako vyčistiť koberecMedzi rečou zo mňa vypadlo, či náhodou nevie o dajakej dobrej alebo rovno najlepšej upratovacej firme, ktorá by mi pomohla s kobercami v obchode. Ani nezaváhal. Vraj, ak chcem byť spokojná a mať koberce ako nové a kvalitne ošetrené, mala by som si zavolať A SERVIS LIPKA, s. r. o., čistenie kobercov Žilina. Pozná ich z hotela, kde pracuje a na ich prácu sa ešte nikto nesťažoval. Sú fakt dobrí a majú to v ruke.

Zavolala som im hneď druhý deň ráno. Všetko bežalo skvele a bolo vidno, že sú skúsení a vedia, čo pre nich znamená spokojný klient. Zasekla som sa trochu pri termíne. Cez deň mávam v obchode ľudí, takže čistiť koberce je vylúčené. Z víkendu pripadá do úvahy len nedeľa, keďže v sobotu doobeda tiež predávam. Vychádzala mi tak sobota popoludní, keďže nedeľu musím mať pre seba. profesionálne čistenie kobercov

Dohodli sme si ešte cenu…

Reakcia slečny v telefóne ma milo prekvapila, lebo so sobotou súhlasili a dokonca mi ponúkli už tú budúcu. To bolo viac ako som čakala. Dohodli sme si ešte cenu a zopár detailov. Ja som v duchu videla deti, sediace v mojom obchode na koberci s rukami plnými hračiek. Len tak mimochodom. Práve tieto obrázky plné detí a pôvabné situácie s ich úsmevmi, patrili v mojom podnikaní medzi to najkrajšie, čo ma takmer denne stretávalo.

Nadišla sobota a ja som sa rozlúčila aj s posledným zákazníkom. Chcela som aspoň na moment zatvoriť. Reku ešte je trochu času, dám si kávu, keď sa pri chodníku zjavilo auto s logom A SERVIS LIPKA. Už z neho vystupovali dvaja príjemní chalani, ktorí si to nasmerovali priamo ku mne. Hmm, sú presní, všetka česť, napadlo ma. Ako sa ukázalo, bola to len jedna z ich viacerých dobrých vlastností. Stačilo im niekoľko minút a všetko mali pripravené na čistenie. čistenie kobercov najmodernejši metódou

Chalani hýrili ochotou…

Chalani hýrili ochotou a na moju všetečnú, typicky babskú poznámku, či nemajú v sobotu popoludní aj iný program, ako čistiť koberce, odpovedal jeden z nich vtipne, že niečo by sa určite našlo. No dámam sa nemá odporovať, tým skôr, keď sa blížia Vianoce.

Napriek mojim zvedavým rečiam – samozrejme, že žartujem – vyčistili tie koberce dokonale. Neverila som vlastným očiam, keď skončili. Farby vystúpili, fľaky a mapy zmizli a celý priestor sa navyše rozvoňal. Bol to darček pod stromček. Obaja sa z môjho údivu a radosti tešili. Keď ten zhovorčivejší trefne poznamenal, že aj kvôli tomuto majú svoju robotu radi. S dobrým pocitom som im verila každé slovo. ako odstraniť chl'py z kobercov

Moja spokojnosť…

Moja spokojnosť s ich prácou navyše vzrástla, keď mi naznačili, či nechcem vyčistiť výklady a okná. Lebo to je súčasť ponuky služieb firmy A SERVIS LIPKA. Dohodli sme sa, že po sviatkoch im zavolám a naisto sa dohodneme. A bolo to z mojej strany myslené vážne.

Asi ľahko uhádnete, aké som mala ten rok Vianoce. V obchodníku sa mi obzvlášť darilo a handrové bábiky potešili desiatky detí. A koberce? Boli dennodenne obsadené hrajúcimi sa deťmi a voňali čistotou ešte pár dní po sviatkoch. Raz darmo, A SERVIS LIPKA vie veľmi dobre, čo je to – držať slovo. ako odstraniť fl'aky z kobercov

comments icon 0 comments
0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *