Špinavá a zanesená okna. Čištění velkoplošných oken, fasád ve výšce. Stržení polepů z výloh Praha

Published 6 roky ago - 1


S manželem jsme vždycky chtěli bydlet v rodinném domě, také když se nám naskytla příležitost jeden koupit, neváhali jsme.

Zamávli jsme našemu bytu a utekli do krásného rodinného domu. Byly ale u něj potřeba menší rekonstrukce. A po několika měsících byl nás dům v perfektním stavu. Jediné, co bylo potřeba, tak provést generální úklid v podobně čištění podlah, ale hlavně mytí oken, protože byla docela umatlaná, byly samých prach a šmouha. A na to už jsme taky neměli úplně sílu, už tak jsme z toho všeho byli docela vyčerpaní. Navíc jsme do toho samozřejmě museli chodit do práce a starat se o děti.

Takže bylo potřeba najít…

Takže bylo potřeba najít úklidovou firmu, která by mi s tím pomohla. Ale neměli se žádnou zkušenosti, tak jsme se museli spolehnout na recenze na internetu. A pročetla jsem toho vážně hodně, abych měla jistotu, že to dobře dopadne.A nejvíce se mi zamlouvala úklidová firma A SERVIS LIPKA, protože měla opravdu ty nejlepší reference. Sice lidé zároveň varovali před tím, že jsou trochu dražší, ale že je to investice, která se určitě vyplatí, takže jsem se rozhodla pro ně. A jsem vážně ráda, že jsem se obrátila právě na ně.

Okna umyli perfektně…

Okna umyli perfektně a já jsem vážně nadšená. Já bych se s tím vším štvala klidně celý den, dost možná i déle. AKdybych to dělala sama, protože oken bylo v bytě docela hodně, hlavně jedna stěna byla prakticky celá prosklená až na menší jen metr vysokou zeď, ale takového výsledku bych nedosáhla. A to ani za předpokladu, že by mi s tím pomáhal manžel. To si za to radši zaplatím, zvlášť když vezmu, že to ve výsledku nebylo ani nijak extra drahé, jak jsem zprvu podle varování očekávala. A abych se už o okna nemusela starat, dali mi na ně skla impregnaci GlasProtect – GSP, která vydrží i několik let a špína ze skel se opláchne jen proudem vody.

Tímto bych tuto firmu…

Tímto bych tuto firmu chtěla všem doporučit, protože odvedli fakt skvělou práci. Zaměstnanci byli navíc velmi milí, ochotní a slušní a neměla jsem s nimi jediný problém – přišli v čas, práce odvedli dobře. Další výhodou je, že tato firma právě nabízí i celou řadu dalších úklidových služeb, takže když budu někdy potřebovat něco dalšího, tak se určitě znovu obrátím na ně. Pracovalo se mi s nimi opravdu skvěle, že tam mám záruku nejlepší kvality a i dobrého jednání. A nerada jednám s nepříjemnými a nespolehlivými lidmi, i když třeba nabízejí dobrý servis. Jejich služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že má firma Praha 4, mytí oken široké pole působnosti. Takže ať už potřebujete cokoli z úklidových služeb, doporučuji se obrátit právě na tuto firmu.

comments icon 1 comment
1 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *